De locatie

Het oude dorp Amstelveen:

Van klein veenwerkersgehucht in de dertiende eeuw is Amstelveen uitgegroeid tot een gemeente met bijna 90.000 inwoners.
Het Oude Dorp is altijd de spil geweest van Amstelveen. Zeker de laatste jaren treedt het Oude Dorp meer en meer uit de schaduw. De combinatie van nieuwe ondernemers die hun weg vinden naar het Oude Dorp, en de bestaande ondernemers die zich hier erg thuisvoelen, sommigen al meer dan 100 jaar.

Het Oude Dorp bloeit als nooit te voren met als middelpunt het Museum JAN, en een breed en gevarieerd aanbod aan winkels en horeca, van bruine kroegen, traditionele pizza’s tot een Michelin sterrenrestaurant.

Mooi gelegen aan de Poel biedt het Oude Dorp ook wandelroutes en recreatiemogelijkheden.

Zoals de Veenwerkers vroeger hard werkten om in hun onderhoud te voorzien werken de huidige ondernemers hard om hun klanten optimale service te bieden.

Met recht zijn we trots op het Oude Dorp en heten u van harte WELKOM.

Laan Nieuwer Amstel 3:

Onze locatie in  ‘het Oude Dorp’, is direct tegenover het gemeentehuis van Amstelveen gelegen. De fraaie ruimte wordt royaal van daglicht voorzien. Het dakterras is uitermate geschikt om even te genieten tijdens de pauze of om te lunchen.

Bereikbaarheid:
Komt u met de auto?
Het gebouw kent een uitstekende ligging ten opzichte van Amsterdam, Luchthaven Schiphol en het Stadshart Amstelveen.
Via de A9 met verbindingen naar de A1, A2 en A4 is een goede bereikbaarheid van alle grote steden in de Randstad.

In de nabije toekomst zal de verderop gelegen Rijksweg A9 worden verbreed en verdiept met een daarbij behorende nieuwe overkapping ter hoogte van het Oude Dorp en de cultureel centrum ANNA.

Komt u met het Openbaar Vervoer?

Op ca. 4 minuten lopen bevinden zich de busverbindingen (lijn 171 en 186) richting Schiphol, Uithoorn en Amstelveen Busstation met goede verbindingsmogelijkheden naar het centrum van Amsterdam, Schiphol en de rest van Nederland.

Parkeergelegenheid:

In de directe omgeving is voldoende (gratis) parkeergelegenheid op de openbare weg.